Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Draudzes locekļu pārreģistrācija noslēgsies Mūžības svētdienā

iesūtīts: 2015.11.10 10:19
Ja arī tu vēlies turpmāk piederēt Tukuma evaņģēliski luteriskajai draudzei, tad aicinām tevi aizpildīt draudzes piederības anketu un nogādāt to draudzes kancelejā. Draudzes padome ar draudzes locekļu pārreģistrāciju vēlas apzināt ikvienu, kas iepriekš Tukuma baznīcā ir bijis kristīts vai iesvētīts, vai arī saņēmis laulības svētību, un arī turpmāk savu garīgo dzīvi vēlas īstenot kopā ar draudzi. Iespējams, ka kopš pēdējās apmeklējuma reizes baznīcā ir pagājis ne mazums laika, un tu esi vēlējies no jauna atrast savas garīgās mājas. Šī ir iespēja atjaunot savu draudzes piederību. Mēs patiešām vēlamies tevi atkal satikt!

Atgādinām, ka anketas ir jāiesniedz vispirms tiem, kuri līdz pat gada sākumam bija aktīvi draudzes locekļi un sastāvēja draudzē. Anketas ir jāaizpilda gan par pieaugušajiem, gan atsevišķi par nepilngadīgajiem bērniem. Izņēmums ir šajā gadā iesvētītie, jo tiem pārreģistrācijas anketas jāaizpilda nav. Vienīgais lūgums šajā gadā iesvētītajiem draudzes locekļiem ir precizēt ziņas par sevi, ja notikušas kādas izmaiņas dzīves datos, vai arī iesniegsiet anketas par saviem nepilngadīgajiem bērniem.

Tāpat draudzē līdz ar pārreģistrāciju var iestāties tie, kuri agrāk ir piederējuši citā draudzē. Ja jums rodas neskaidrības, kādos gadījumos ir jāaizpilda pārreģistrācijas anketas, jautājiet draudzes darbiniekiem.

Anketas var saņemt baznīcā pirms vai pēc dievkalpojuma draudzes kancelejā, kā arī tās iespējams lejupielādēt draudzes mājaslapā (anketas pievienotas šim rakstam). Aizpildītās anketas lūgums nogādāt līdz draudzes kancelejai personīgi vai nosūtīt e-pastā, vai ar pasta starpniecību. Tuvāka informācija par draudzes locekļu pārreģistrāciju vai draudzes piederības atjaunošanu lasāma citā šīs mājas lapas rakstā.

Daudzi no tiem, kas interesējas par draudzes piederības atjaunošanu, jautā, vai ir jāsamaksā iepriekšējos gados neveiktais draudzes ikgadējais ziedojums. Šajā jautājumā draudzes padome ir ļāvusi veikt ziedojumu vien par šo gadu, iepriekšējos parādus neņemot vērā.

Jau iepriekš darījām zināmu, ka gados vecajiem cilvēkiem, kam vieniem pašiem ir apgrūtinoši doties ārpus dzīvesvietas, pārreģistrācijas anketu varam nogādāt mājās un pagaidīt, kamēr tā tiek aizpildīta, vai palīdzēt to aizpildīt, pie reizes iepriecinot ar ciemošanos. Dariet zināmu mums savu lūgumu. Visvienkāršāk par to ir pavēstīt, zvanot uz kanceleju pa tālr. 63122305 vai mob. 20221951.

Mīļie draudzes locekļi, brāļi un māsas, nepaliksim malā un atlicināsim nedaudz laika anketu aizpildīšanai un nogādāšanai draudzē! Ja jums nav iespējams aizpildīt visas ziņas par sevi, tad neaizpildītās ailes vienkārši atstājiet tukšas, norādot vien pašu svarīgāko. Tuvojoties pārreģistrācijas noslēgumam, esam uzsākuši draudzes locekļus apzvanīt un aicināt iesniegt anketas.

Jau šobrīd varam teikt, ka draudzes locekļu pārreģistrācija ir vērtējami pozitīvi, jo tā ir devusi iespēju uzlabot atgriezenisko saiti ar draudzi. Esam saņēmuši vērtīgus ierosinājumus un atsauksmes draudzes dzīves pilnveidošanai. Savukārt draudzes locekļiem ir dota iespēja painteresēties par aktuālajiem notikumiem, draudzes dzīvi un aktivitātēm, kā arī apmeklēt dievkalpojumus. Sakām paldies visiem, kas aktīvi atbalstīja un iesaistījās pārreģistrācijas norisē! Saprotams, ka anketas aizpildīšana nav formāls notikums, jo katram pašam vispirms ir jāatbild uz jautājumu par piederību draudzei, un kā tieši katrs vēlas draudzē izdzīvot savu garīgo pieredzi.

Noslēdzoties pārreģistrācijai, mēs būsim precizējuši ne tikai ziņas par draudzes locekļiem, bet būsim ieguvuši labāku priekšstatu par to, kā draudzes dzīve un kalpošana pilnveidojama tālāk. Par to turpmākajos numuros rakstīsim avīzē „Ceļamaize”. Mērķis ir palīdzēt atklāt draudzi kā vietu, kur mēs katrs atsevišķi un visi kopā meklējam dziļāku un patiesāku vienotību ar Dievu. Arī pēc pārreģistrācijas durvis uz draudzi būs atvērtas ikvienam. Draudzes locekļu pārreģistrācija noslēgsies 22. novembrī – Mūžības svētdienā, bet draudzes anketas būs iespējams iesniegt līdz gada beigām.

Pārreģistrācijas anketa bērniem

Pārereģistrācijas anketa pieaugušajiem

Anketa bērniem (iestāšanās draudzē)

Anketa pieaugušajiem (iestāšanās draudzē)

« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Dieva ceļš ir taisns!
Ps 18:31

Un viņš sacīja: "Ar Dieva valstību ir tāpat, kā kad cilvēks iemet sēklu zemē un guļas un ceļas, nakti un dienu, bet sēkla uzdīgst un izaug, tā ka viņš pats to nemana. Zeme pati
nes augļus.
Mk 4:26–28

2Moz 32:21–34
1Tes 1:1–10
Mt 5:11–16

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »