Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Bīskaps Pāvils Brūvers vizitē Tukumā

iesūtīts: 2008.02.15 21:56
Aizvadītās nedēļas nogalē Tukuma evaņģēliski luteriskajā draudzē viesojās Liepājas diecēzes bīskaps Pāvils Brūvers. Bīskapa mērķis šoreiz bija apraudzīt un tuvāk iepazīt mācītāju Kasparu Kovaļovu un viņa ģimeni, kā arī ierastajā ikdienā iepazīties ar draudzes un pilsētas dzīvi.

Svētdienas rītā Pāvils Brūvers kalpoja dievkalpojumā. Pirmās Ciešanu laika svētdienas sprediķi bīskaps lasīja par Kristus kārdināšanas notikumu. Draudzei par svētību nāca atgādinājums, ka ikviens kristīgs cilvēks var tikt kārdināts, jo arī Kristus ir kārdināts, taču palika bez grēka. „Ļaunums un grēks šajā pasaulē vispirms kā tāds var nemaz nešķists un izskatīties citādāks”, sacīja bīskaps. Šajā dievkalpojumā kopā ar diecēzes bīskapu kalpoja draudzes mācītājs un Kandavas iecirkņa prāvests Mārcis Zeiferts un mācītājs Kaspars Kovaļovs.

Pēc dievkalpojuma draudze pulcējās draudzes namā, lai pavadītu laiku sarunās ar bīskapu Pāvilu Brūveru. Daudzu cilvēku acīs raisījās pat asaras, kad bīskaps liecināja par savu ticības pieredzi un dzīves ceļu. Noslēgumā sakot lūgšanu un dodot svētību, bīskaps vēlēja Kristus mieru un mīlestību visai draudzei.

« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Un Noa darīja visu, ko Dievs viņam pavēlēja.
1Moz 6:22

Jēzus sacīja: Tad nu ikviens, kas šos manus vārdus dzird un dara, ir līdzināms saprātīgam
vīram, kas savu namu būvējis uz klints.
Mt 7:24

2Moz 24:1–18
Kol 2:8–23
Mt 4:12–17

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »