Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Par akciju "Paēdušai Latvijai"

iesūtīts: 2010.03.02 12:57
Tukuma evaņģēliski luteriskā draudze ir viena no labdarības atbalstītājām, kura noslēgusi līgumu ar labdarības organizāciju ziedot.lv par rīkoto „Pārtikas bankas” akciju „Paēdušai Latvijai”. Šīs akcijas ietveros 2010. gada februārī ar Tukuma evaņģēliski luteriskā draudzes starpniecību tika izdalītas vairāk nekā 40 februāra mēnesī piešķirtās pakas, nekaitot tās, kuras izdalīja pašvaldības sociālais dienests.

Pārtikas bankas “Paēdušai Latvijai” pārtikas paku pirmām kārtām var saņemt ģimenes ar bērniem, kurās kāds no strādājošajiem kopš 2008. gada jūnija krīzes rezultātā ir kļuvis par bezdarbnieku. Turklāt ģimenei pašvaldība nav piešķīrusi un formālu iemeslu dēļ nevar piešķirt trūcīgās ģimenes statusu, bet ģimenes ienākumi ir zemāki par iztikas minimumu (2009. gada rudenī – Ls 165 uz 1 cilvēku).

Lai saņemtu pārtikas paku, jāpiesakās un jāaizpilda šī pieteikuma anketa, kuru var saņemt un iesniegt draudzes kancelejā, kā arī svētdienās pie baznīcas ieejas vai nosūtot pa e-pastu ieva.z@apollo.lv.

Viena ģimene no Pārtikas bankas var saņemt vienu pārtikas paku mēnesī. Pārtikas pakā ir produkti 12 kg apjomā, 8.50 Ls vērtībā. Lēmums par pakas piešķiršanu tiek pieņemts, balstoties uz ģimenes iesniegumu, kā arī pārbaudot informācijas patiesumu pašvaldības sociālajā dienestā. Tukuma pilsētas iedzīvotāji, pēc anketas aizpildīšanas, Pārtikas bankas pakas var saņemt Tukuma evaņģēliski luteriskā draudzes namā Brīvības laukumā 1, Tukumā. Tukuma novada (bijušo pagastu) iedzīvotāji pārtikas pakas var saņemt Latvijas Sarkanā krusta Tukuma nodaļā.

Vairāk par „Pārtikas bankas” ziedojumu akciju var lasīt šeit: http://www.ziedot.lv/lv/project/870

Informāciju apkopoja: Ieva Zeiferte


 
« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Bīsties Dieva un ievēro viņa baušļus, jo tas ir viss, kas cilvēkam jādara!
Māc 12:13

Jēzus atbildēja: "Augstākais ir: klausies, Israēl, Kungs, mūsu Dievs, ir vienīgais Kungs. Un mīli
Kungu, savu Dievu, no visas sirds un no visas dvēseles, un ar visu prātu, un ar visu spēku. Otrs ir šis: mīli savu tuvāko kā sevi pašu. – Par šiem augstāka baušļa nav.
Mk 12:29–31

2Moz 34:18–35
1Tes 3:1–13
Mt 5:27–37

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »